icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
2 mars 2014 10:34

Midjan blir mindre men höfterna!

god förmiddag =) Har efter tre dagar i fjällen med god mat och gott sällskap hamnat på plus minus noll på vågen. Känns riktigt bra, men då har jag ju också skött mig bra och ätit rätt sorts mat.. =) Midjan har minskat en cm men stussen ligger kvar... Nu har jag en midja på 70 cm medan stussen ligger på 99. Om det ändå nu kunde vara den som kunde minska. Jag vill få ner den! Det gick betydligt bättre än vad jag trodde i fjällen men jag var förberedd också. Hade ju med mig bröd som jag bakat, smör och lite annat gott =) Nä nu är det dags att gå på marknaden i stan... Marknaden som brukar innebära en massa mat (munkar, langos, vårrullar, spett mm)... Men spetten kan jag ju äta iaf =) Och de är goooda! Har ni några tips på bra träning (jag vet om alla versioner av plankan), skulle vilja ha ett superenkelt såklart som bara drar ihop stussen min... fast, no pain no gain?! :D

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.