icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
9 september 2010 16:06
2

Med smoothien i handen!

Hej alla.. nu sitter man med mellanmålet. Blev en kiwi, mango smoothie. Tyvärr kliar kiwin i halsen på mig så detta blir inte en favorit..

Har haft en innedag nu på eftermiddagen. Var ute och gick en timme i morse. Sedan har jag varit på babysång. När jag kom hem, kände jag inte för något. Hade tänkt ta en promenad till med hundarna innan lunchen, men nä, jag orkade inte. Så jag har suttit inne. Var så otroligt trött i kroppen i morse. Vet inte riktigt vad det beror på... för lite mat, eller bara en matt dag?

Nu kommer snart maken hem, och hade tänkt mig en sväng innan men jag orkar inte nu heller. Jobbigt att klä på dottern och jobbigt att gå ut.. Nej en slö dag fick det bli.

Usch.. smoothien blev inte alls god. Men har redan skrivit in den så det är bara att dricka och låtsas att den är god!

Kommentarer

  • 9 sep 2010 19:24
    Kanske bäst att undvika kiwi när det kliar i halsen, risken är stor att du får någon allergisk reaktion av kiwin om du fortsätter med den.
  • 10 sep 2010 07:52
    hmm, håller med. Vet att jag var allergisk då jag var liten, och har knappt ätit av den i vuxen ålder heller. Det sved runt munnen under hela kvällen igår, så nej ingen mer kiwi smoothie.. =)

Logga in för att skriva en kommentar.