icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
26 november 2010 08:31

Lite ditt och datt

Morrn morrn. har haft en hemsk natt. Lillan har legat som en ninja mellan oss och sparkat och kastat sig. Förkyld tjej. Så jobbigt när man inte får sova en natt. Man märker även på kroppen att den inte fått den vila den ska ha. Man ser verkligen skillnad på vågen efter en natt med sammanh'ngande sömn, och en orolig natt.

Har nu insett att det bara är fyra veckor kvar till jul. Vi får se hur mitt mål fungerar då. Jag ska egentligen inte sett upp ett datum för när jag ska ha gått ner. Blir manisk.
Idag är det "bara" -14.7 grader ute. Igår var det -20 och då var det kallt. Känns lite skönare att gå på långpromenad i detta väder. 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.