icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
2 September 2010 06:28

Låg idag

Blev väckt fem i morse igen efter en sömnlös natt... första dagen som jag varit sugen på vitt bröd. Tur att vi inte har sånt hemma.

Igår blev det bra med promenader... först 65 minuter sedan en fyrtio minuters på kvällskvisten. Middagen blev sen.. igen... så less på att jag inte kan äta i tid.. Så svårt att hinna med allt. Mannen ville ut efter jobbet, och så hann man inte med middag förrän efter åtta. Måste bli bättre på detta!

Idag är humöret i botten, ungen på super humör så dagen kan inte bli annat än uselt... vill bara tillbaka till sängen.

Går konstant ner i vikt iaf. Två hekto från igår.. Ska inte väga mig varje dag, men vågen står där så fint varje morgon, och det är så frestande... =) men nu ska jag inte väga mig förrän den 8:e. Nu har jag skrivit det här, så nu måste jag hålla det.. Hur ska jag klara det! Vill gå och väga mig igen.

Nu ska jag fortsätta med kaffekoppen, sedan underhålla barnet en sväng, så att hon kan somna igen! Är det fullmåne eller sover jag bara kasst ändå??

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.