icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
25 oktober 2012 11:40
2

Kesoplättar

Idag var jag tvungen att testa det många skriver om, nämligen dessa kesoplättar. Mixade och stekte först hälften som vanligt. I resten av smeten blandade jag i proscetto(?) och riven ost innan även de stektes. Gjorde även ost snacks i ugnen som tyvärr blev brända då sagda tiden var på tok för lång. Kan ju ha berott på att jag bara gjorde några för att testa. Ost snacksen är super lätta att göra: riv osten, lägg på bakplåtsform i små högar och in i ugnen på 200 grader i 10 min eller tills de fått fin färg :) taget från Katrin Zytromerskas bok (har ingen aning om hur hon stavar sitt namn) :), har jag för mig iaf, fanns i veckans lchf tidning från Expressen. Bra recept för övrigt i den :) men mkt med gul lön och morot, som jag har för mig innehåller ganska mkt kh... Ahja ska testa några. Men just det, kesoplättarna var det... :) lite disträ idag då min dotter väckte mig vid 20 över 5 imorse. Plättarna var överraskande goda och till och med barnen åt glatt. Lägger in en bild på minsta tjejen som nog åt tre stycken om inte fler :) Nu ska vi bege oss ut en stund så att vi får lite luft :) ha en bra dag alla! :) Crap det gick inte att ladda upp en bild då jag kör via telefonen. Ska försöka komma ihåg det sedan och lägga in via dator.

Kommentarer

  • 25 okt 2012 11:45
    Blendy04
    kolla om det ändå inte fungerar att lägga bild via telefonen. Jag har en IPhone och det fungerar utmärkt nu sen kanske 2-3 veckort tillbaka :) kessoplättarna är goda, jag brukar göra dem i ugnen istället. Supper både som maträtt och efterrätt.
  • 25 okt 2012 16:20
    Ah i ugnen ska jag testa nästa gång :) de var ju goda :) nu till middag blir det saffrans räksoppa med lite keso plättar på sidan av :) ska testa igen med bilden, har ju oxå en iPhone :)

Logga in för att skriva en kommentar.