icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
12 januari 2018 07:32

Kaffe

Idag är kaffet extra gott. Barnen river övervåningen och leker monster. 

Klockan sex bestämde den yngsta i familjen att alla skulle vakna, så kafekoppen i min hand är en nödvändighet för denna dag.

Jag såg Ps I love You. En film som verkligen har lyckats fångat den sorg man känner över att förlora någon. Jag hulkade mig igenom filmen. Det är en jobbig film att se, men samtidigt oerhört bra. Det får mig att inse hur mycket jag har som jag håller kärt. Man blir både mer utsatt då man är kär, samtidigt som man får så oerhört mkt mer. 

Så, dagen efter en urholkning av känslor var huvudvärken ett faktum, så ja, kaffe är ett av sakerna jag är tacksam över idag!

Idag ska jag försöka röja i huset, då mamma kommer på besök i några dagar. Vi köpte en skoter förra helgen, så om bara temperaturen kan sjunka (-25 nu) så kanske det kan bli någon skotertur!

Ha en trevlig helg! 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.