icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
22 november 2010 14:00

Jul

Hej.. nu kommer lite ego snack igen.. Vill så gärna vara under 80 till jul, men det är nästan fem kilo kvar innan jag är där. Tänk vad skönt det hade varit att ligga under 80 kilo!!!!

Om jag skulle hamna under så ska jag banne mig köpa en ny snygg klänning och ha på mig!! Det gäller även om jag lyckas innan nyår!

Så! Har man skrivit ner det, så då gäller det!

Då kanske man ska ta sig upp ur soffan, och kämpa lite. Kilona försvinner ju inte av sig själv. Har sjunkit ner i ett bekvämt läge igen. Hade sagt till mig själv att jag skulle köra pilates 6 dagar i veckan, men det blev bara fem ggr förra veckan, och jag har inte gjort något pass idag. Suck. Tänk. Börjar man att svacka en dag, så är det skitsvårt att fortsätta dagen efter.
I morse när jag skulle ut på promenad så blev det ingen promenad. -19.8 grader ute, så jag valde att bara snabbsläppa hundarna, sedan åkte jag hem för att äta frukost.

Känner mig skitseg! 79.9 79.9... kanske kan intala mig själv att det kommer vara min vikt snart, om jag bara får tummen ur och tar mig ur soffan!!!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.