icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
27 september 2010 08:26

hostan som aldrig ger sig!

Godmorgon alla. Fick sovmorgon idag. Lillan sov till efter sju!! Helt otroligt. Blivit van att vakna kring fem. Det resulterar i att jag känner mig seg och slö. Känner inte för att gå ut, känner inte för att klä på mig.. känner inte för något just nu. Vet att hundarna behöver gå ut, men tänker slösitta en stund till...

nackdelen med att komma ut sent på morgonen är alla människor i spåret. Med två stora hundar och en barnvagn så är det skönt att slippa möta någon. Fastän jag vet att hundarna är snäll, så finns det ju hundrädda som inte alls tycker det är vidare kul att springa förbi en 40 kg schäfer. Ibland är det skönare att gå då det är dåligt väder.. inte så många andra som är ute då. Som i regn.. bara jag =) ahja nog pratat om det.

Känner mig inte så fullt motiverad längre. Jag känner inget behov av att börja äta onyttigt igen, men jag vet inte längre vad jag ska göra för mat.

Har insett att det väldigt lätt blir en ond spiral i kcal räknande... Nu när jag vet hur mycket kalorier det är i det ena och det andra, så vill jag inte äta det för den delen.. förstår att det lätt kan gå överstyr så att man till slut knappt kan äta eller dricka vanligt. Varför ska jag pressa en pizza som innehåller mer än mitt dagliga behov? Helt sjukt att en pizza är så onyttig.. galet.

Valde iaf igår att äta bröd. Vi grillade hamburgare ute i stugan, och jag tog grovt hamburgerbröd till.. och fetaost.. och ketchup. Och dressing.. men det var första gången i stort sett under denna period som jag valde onyttigt. Och det var sååå gott!! Sådan skillnad då man grillar ute från då man steker. Och jag förtjänade hamburgaren! SÅ det så.. :D

Annars så har helgen varit bra. Tycker dock att det är jobbigt då man åker bort. Jag har problem med att hitta vad jag ska äta och jag vill inte vara till besvär för de vi är hos. I helgen löste det sig genom att vi gjorde fruktsallad och milkshakes. Jag åt av fruktsalladen och de andra av båda. =) Tur att man har fina vänner/släktingar =)

Skönt att skriva av sig lite. Har inte fört in maten på länge nu, men jag känner att jag har kontroll på mina måltider. Snart får jag matvågen och då börjar jag nog igen skulle jag tro. För att se så att jag har rätt uppfattning av mängden jag äter.. =) Imorgon är det vägdag. Lyckades att inte väga mig idag.. bra gjort, klapp på axeln.. =)

Nä nu sjutton måste jag ta mig ut.. klockan är ju halv nio och jag börjar bli hungrig!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.