icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
21 december 2012 08:40

hitta balansen, svårare än vad man trodde!

Ja precis som rubriken säger så har jag försökt planat ut nu. Jag är nöjd med min vikt fastän det finns mycket med kroppen som skulle kunna ändras (fastare mage, lår osv). Men viktmässigt som sagt är det bra. Jag hade satt 68 som slutvikt och igår låg jag på 64.8. Det är ju ingen fara för undervikt än, för den saken skulle jag lätt kunna gå ner 10 kg till, men vill inte vara pinnsmal utan ha lite att ta av. Så poängen med inlägget är att jag fortsätter gå ner. Har ju försökt stanna viktnedgången men nu går det bara nerför. Så därför tryckte jag en pizza igår.. med följd att magen höll på att gå sönder.. fy så illa jag mådde.. och pizzan var inte ens god!! =) Haha.. men vågen visade på 65.6 i morse så den satte sig direkt!! =) det som är jobbigt är nu min familj. Jag vet att de bryr sig och bara är orolig. Men jag vill ju visa de att det inte är någon fara. Jag har tränat och ätit mig ner i vikt. Jag har inte levt på svältminimum. Jag mår bra! Men min man berättar att alla som ser mig nu frågar honom om jag mår bra, och om jag vet vad jag gör osv. Att jag aldrig varit så liten förut. Och det stämmer ju. Jag har aldrig varit så här liten förut, men det betyder inte att det är dåligt. Bara för att jag inte är "kramgo" längre betyder ju inte att det är fel. Och jag har haft allt under kontroll. Men de vågar inte gå fram till mig utan frågar bakom ryggen ist. Jag mår bra!!! Nu i jul tänker jag äta. Och dricka julmust! För jag har kämpat och slitit hela året. Det som är skillnaden idag är att jag istället för att själv trycka aladdin asken i år kanske tar en bit. Jag har lärt mig att äta med måtta! Förhoppningsvis =) Vi får se lägesrapporten efter jul. =) Nu ska jag och barnen packa våra väskor för då gubben kommer hem vid tolv så drar vi ner till julfirandet =) Vi ska hem till min mamma, där även alla mina syskon är samlade i år.. Det ska bli så kul! Kram till er alla, och tänk på att unna er. Vad det blir är upp till er.. En näve nötter är ju riktigt gott =) Jag ska iaf ge mig iväg och leta upp lchf glassen som jag hört så mycket om, men som inte finns så här långt upp i norr.. Jaja GOD JUL! =)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.