icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
29 november 2010 07:38

Härliga måndag....

Ja blev en tidigt morgon här. Blev väckt 05.20. Det är kolsvart ute så morgonpromenaden får vänta en liten stund.

Har haft en intensiv helg med flyttstädning. Förstår inte att man varje gång tror att allt ska gå snabbare än det sedan gör i slutet.. Vi hann med köket och halva badrummet igår. Sedan är det svårt med resten av lägenheten då vi har möbler och kartonger överallt. Vi åkte med ett lass igår till huset. Fick in 9 kartonger och alla tavlor i bilen (skönt med stor bil). Idag blir det att organisera vad som ska iväg idag, så att endast kläderna vi ska använda under veckan och möblerna återstår. Vi får även äta på plasttallrikar.

Känns skönt att äntligen få flytta. Som det ser ut nu, så kommer den riktiga flytten ske på onsdag, och imorgon blir besiktningen. Man har lite att göra idag.

Träning i helgen har varit minimal, men istället fick jag springa upp och ner för trappen med alla kartonger vi for med, och skrubba mig svettig i ugnen.

Efter tjuvvägning idag så ser jag att jag gått ner 1.2 kg. Får se hur det ser ut i morgon med alla siffror.
Nä man kanske ska börja med pilates, så kan man ta promenaden efter. Hej svejs!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.