icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
16 september 2010 07:11

Full rulle

God morgon =)

Har i natt fått sova ganska bra.
Gårdagen var full av aktiviteter. Först promenad, sedan babysång. När jag hade kommit hem från den så ringde en tjej som ville se på lägenheten... Jag kollade runtomkring mig och insåg att det var omöjligt.. bombnedslag ggr 2.
Så hon kommer idag, och det var bara för mig att dra upp ärmarna och börja rensa. Nu är det fint här hemma.. så skönt. Det var ett tag sedan det var fint i alla rum. Sovrummet brukar alltid prioriteras sist. =)
Nu ska jag skynda mig ut på promenad. Sedan bank, boeltest, lägenhetsvisning, besiktning på nya huset.... Ja fullt upp idag med... Egentligen ingen tid att sitta här.. men ändå hamnar man här.. =)
Vikten står still nu.. skyller på mensen =)

Lärde mig ett ordspråk för många år sedan, som stämmer så väl;

"De dagar som kom och gick, inte insåg jag att det var livet"

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.