icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
13 juli 2012 10:47

Fredag idag.

Jaha... det går sakta här. Eller egentligen går det inte sakta, utan upp och ner... För fjorton dagar sedan låg jag på 84,8 kg. Idag ligger jag på 84,4. I slutet på förra veckan låg jag på 87.... Om man tänker så har jag varit duktig och gått ner det jag gick upp. Hade mens den veckan så det är väl förmodligen därför. Vill bara fortsätta gå ner och ner och ner tills jag är nöjd, men det är så svårt att få ihop allting under sommaren. Har haft huset fullt med folk, folk som både vill äta gott och inte röra sig. Svårt då att själv få sina dagliga promenader. Det har inte gått alls. Kompisen som var här är även i 25 veckan med foglossning så det var inte riktigt på agendan att få ut henne på promenad. För 12 dagar sedan körde jag igång med Jillians 30 days shred, vilket är i stort sett det enda som jag gjort dessa dagar. Har kört passet på morgonen innan huset fyllts med folk. Skönt iaf att något gjorts. Och det är härligt jobbig träning. Det känns att det gör nytta. Har kommit igång lite sent idag så ist för att träna så sitter jag här och skriver. Men det är så skönt att ha tomt hus. Fastän jag älskar min familj och mina vänner så blev det lite maffigt att vara 14 st i vårat lilla lilla hus. Nu i natt ska vi sova i stugan med min svägerska och hennes man. Imorgon natt ska vi bort till mannens andra bror och sova i deras stuga. Kommer alltså inte att kunna köra träningspassen då.. Vet inte alls hur jag ska få till det. Vill ju när jag kommit igång. I värsta fall får jag ta en paus på några dagar med Jillians pass och bara köra promenader ist... det får nog bli så.. Nu ska jag köra igång med dag två av del 2... Skitjobbiga övningar.... kanske därför som jag väntat lite.. ska se hur man ska roa barnen idag för att man ska få göra passet. Sedan ska vi ut och gå! Handla lite mat för nästa vecka, då nästa gäng kommer hit... Jobbigt med sommar =) Ha en bra dag alla!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.