icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
17 september 2010 09:42

Förkylningen har drabbat...

Jaha.. då var det dags för förkylning. Usch och fy så uselt jag mår. Det blev bara en halvtimmes promenad igår morse på grund av allt jag skulle göra. Idag hade jag tänkt kompensera detta med 1 ½ h promenad. Blev en långsam promenad på en timme ist då varje steg fick lungorna att skrika och näsan att rinna. Fick ändå ihop nästan 5000 steg.
Nu ska jag bädda ner mig en stund medan lillan sover i vagnen.
Sedan blir det en lugn dag (så lugnt som det går med en åtta månaders tjej som ska ställa sig mot allt!)... Med tanke på att jag även har mensen så blir det nog en snyftfilm... så att man kan få gråta ut alla känslor ett slag.. Ps I love you är perfekt för detta!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.