icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
20 September 2010 14:46
1

Ett år sedan..

... jag vägde så här lite. När jag blev inskriven hos barnmorskan vägde jag 87 kg. Det är mitt första riktmärke. När jag passerat det, är alla kilon ner ett plus. Satt och kollade igenom mina papper från graviditeten och såg att jag i början av september vägde 95 kg. Jag längtar verkligen tills jag kan ta på mig mina gamla kläder.. Har ingen riktig jacka att använda just nu heller... nej det ska bli så skönt då man äntligen är där man vill vara.

När min dotter föddes vägde jag 108 kg. Så jag har alltså gått ner 12 kg i år. Det känns bra, men det är fortfarande många kilon kvar.

Jag har motivation till att motionera och äta rätt, men var finns motivationen till att städa och göra det fint hemma? Disken är ett berg efter gårdagen, men jag orkar inte ta tag i det.. usch och fy och blä för att man ska vara så lat då det gäller hemmet.
Hmm.. det var något mer jag hade på tungan men det försvann rätt fort.. jo nu kom jag på! Jag har beställt en ny matvåg. Den jag hade var en billig skit våg i plast, som gick sönder ganska snabbt. Nu använde jag lite vinstpengar på miljonlotteriet och beställde en ny!! Underbart att kunna väga det man äter, utan att behöva räkna bort eller hoppas på att vågen visar rätt. Mannen fick en motorsåg för 1000 kr därifrån och jag vågen för 200... bra fördelning? nja.. kanske inte riktigt.. jag hde velat ha stegräknaren som de har, men den gick på 400 kr.. och han "behövde" motorsågen! =) Ahja.. får samla upp lite pengar där igen, så blir det stegräknaren nästa gång!

Nej nu ropar disken på mig... suck!

Kommentarer

  • 20 Sep 2010 15:37
    Sätt på en bra skiva så brukar disken och städningen gå bättre :) på tal om steg kolla in denna steg tävling http://www.steg.se/ därifrån får man dessutom stegräknare och allt :)

Logga in för att skriva en kommentar.