icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
14 September 2010 10:26
3

En ny dag..

Heej alla =)

Idag är jag så glad. Vi fick vårat hus!!! Tänk så skönt. =) Nu är det bara att hoppas att besiktningsmannen inte hittar några större fel på huset!

Annars började dagen som vanligt. En kopp kaffe och sedan en timmes promenad. Frukost och nu en kaffekopp i handen igen.. kaffet är min största last just nu. Men den tänker jag ha kvar.

Vägde mig i morse. Ner till 96 från 99.9. Det känns bra. Det går ganska fort nu i början med kring 1 - 1.4 kg i veckan. Men det hade jag nästan räknat med då jag helt la om kosten och började med längre promenader. Väntar och ser hur länge det håller i sig. Vill verkligen vara under 90 snart!!
Men till saken. Jag har inte minskat något kring midjan. Måste kanske börja med lite mer än bara promenader. Har ingen möjlighet att gå och träna då jag är hemma och mammaledig. Kan inte bara länna henne och gå och träna. Skulle behöva några bra övningar hemma som man kan göra under 15-20 minuter. Svårt att hitta en längre tid.

Nu ska jag se om jag kan rensa ur garderoben lite. Har så otroligt mycket kläder men använder bara en bråkdel. Skulle vara skönt att få det rensat så man kan hitta det man ska ha.. =) Fast först måste jag få lillan att sova... Önska mig lycka till.

Kommentarer

  • 14 Sep 2010 19:20
    Grattis till både hus och ett fint minus på vågen. Midjemåttet minskar nog så småningom det också. Låt kaffe-lasten stanna kvar, en dag utan kaffe tror jag inte jag skulle klara av. Ha det bra och kämpa på.
  • 14 Sep 2010 20:29
    =) Tack. Håller med. Känns som om det är bra med någon last som inte är dödsfarlig. Så fort som jag blir sötsugen, tar jag en kaffekopp istället. =)
  • 14 Sep 2010 21:22
    Grattis till huset .. och att vikten rasar :)

Logga in för att skriva en kommentar.