icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
23 november 2010 07:59

Det kan gå!

Morrn morrn. Det här kan gå. Trodde att jag hade stannat av i viktnedgången men icke.
Resultat: Höft: 112 = -2
                 Midja: 83 = -1
                 Vikt:    84.7 = -1.2

Det är fem veckor kvar till jul och nu har jag bara 4.7 kg kvar. Så om jag går ner 1kg i veckan så är jag under 80 till jul!!!!! Hoppas hoppas hoppas.... Om inte det får mig att röra fläsket mer så vet jag inte vad som skulle få det...

Maken tyckte dock att en klänning var slöseri med pengar. Han tycker att det är bättre att man lägger pengarna på något som man kommer att använda än en klänning som man bara har på sig en gång! bla bla bla... Han förstår inte att man vill handla en sak i en ny storlek, som är skitsnygg, för att se skitsnygg ut! Jag har gått ner 15.2 kg sedan jag startade här, och 23.3 kg sedan början av året. Fem kilo till på det och det är nästan 30 kg! Jag är för f'*n värd en snygg klänning.

Egentligen ska man väl vara glad för att ha en karl som min. Han har aldrig aldrig klagat på hur jag ser ut. Han älskar min kropp hur den än är. Jag önskar att jag själv hade den kärleken till min kropp. Det är väl det den här vandringen i vikt förhoppningsvis kommer ge mig. Ett accepterande i hur jag ser ut. Hoppas på det. Tänk vad skönt om man hade fler okej dagar, än fy f*n vad jag ser ut dagar...


Nej nu är det promenad dags. Ska iväg på öppna förskolan sedan och låta barnet leka, medan jag dricker kaffe =) Perfekt fördelning. Ha en bra dag!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.