icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
12 april 2012 08:09

Dag efter dag

Har klarat mig i två dagar nu utan godis... det har varit en utmaning. Har en liten tjej här hemma som börjar närma sig tre års trotsen. Så vad man än ska göra så ska hon säga nej och gallskrika på pin kiv. Har insett att jag då ist för att tappa humöret har gått iväg och proppat i mig socker. Inte den bästa lösningen.. nu försöker jag att räkna till tio... Men jag känner så fort som humöret sjunker hur jag börjar fundera på chokladen eller godiset som jag vet att vi har i skåpet.. eller colan i kylskåpet... mmmm. Nej ska inte ta, men fy så gott det är! Idag är det fullspäckat schema.. ska först städa huset, sedan gå ut med hunden och sedan fara tolv mil för att hämta min mor som kommer med bussen... =) Så egentligen borde man inte fastna framför datorn, men ändå så sitter man här.. Det blev två promenader igår, så det är bra.. sakta men säkert är det på väg åt rätt håll.. men jag aktar mig från vågen en vecka till tror jag. =) Nä nu är det väl bara att sätta igång! Ha en bra dag alla!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.