icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
3 September 2010 07:20

Äntligen fredag!

Jag glömde att väga mig idag! bra gjort.. nu kliar det i fingrarna efter att få gå och ställa mig på vågen, men nej jag har fem dagar kvar innan det är dags för vägning =)
Ingen sovmorgon idag heller... skruttan har börjat vakna fem varje morgon! Suck.

Nu ska jag ut o på morgonpromenad.. druckit en kopp kaffe för att få igång förbränningen.. men börjar bli hungrig som bara den! Får se hur lång svängen blir.. tycker egentligen att det är som skönast att promenera tidigt på morgonen.. fåglar som kvittrar och inga jobbiga människor i vägen.. =) Har två hundar som jag går med samtidigt som med barnvagnen, så det är skönt då man slipper andra hundar och människor som man måste sicksacka mellan.. Och då många är rädd för schäfrar så måste man hålla avstånd och så vidare.. ja som sagt.. skönt med morgonpromenad.. =)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.