icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
16 november 2010 07:46

86.0

Morrn morrn. I natt fick jag sova hela natten så jag känner mig relativt fräsch idag =)

Mät och väg dag. Vikt: -0.8
                                Midja: -2
                                Höft:   -2

Jag har saktat ner lite på viktnedgången, men det är helt okej. Förstod ju att det skulle sakta ner någon gång.

Jag har blivit duktig. Kör ett pilates pass på morgonen efter kaffet, innan promenaden. Det är det jag skulle göra nu ist för att sitta här och skriva. Ska bli spännande att se mät resultatet efter någon vecka med pilates.

Jag tycker att dte är svårt att mäta mig. Jag är aldrig säker på att jag mäter på samma ställe.  Överarm och lår har jag födelsemärken som jag kan använda mig av, men inte midja och höft. Brukar mäta mig flera ggr, och så tar jag något mellanting.

Kom helt av mig nu i skrivandet. Vet inte om det var något mer jag ville förmedla. Försökte mig på nyttiga chokladbollar igår, men de smakade piss... Måste baka till barnsången snart nämligen, och skulle vilja göra ett nyttigare alternativ, som jag själv kan äta av. Någon med förslag?

Jga är inte besviken på mina siffror, men jag sitter här och önskar att det iaf vore ett hg till.. det är som om jag aldrig kan vara nöjd. Jag har saker som jag kan bättra mig på, så kanske borde börja där ist för att stirra på siffror. =)

Nej nu är det pilatesdags. Väderrapport från norrland: Klart och -10.0

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.