icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
8 september 2010 17:12
2

10 000 steg!

Hej alla.. Idag har jag kommit över 10 000 steg.. var en evighet sedan sist så det känns riktigt bra =)

Hm, vad ska man skriva mer.. det har varit underart väder nu hela veckan så jag har varit ute på picknick i två dagar. Har ätit sallad med kyckling och druckit en massa kaffe.. Insett att jag använder mig av kaffe varje gång sötsuget slår till.. så det blir massa koppar varje dag.

Nu när jag nått alla mina delmål (att jag skulle gå minst en promenad om en timme var sista), så måste jag komma på något nytt... Kanske man ska unna sig något när man gått ner fem kilo, sedan 10 kilo? Hur har ni gjort?

Det som känns jobbigt nu, är att vi ska bort i helgen. Jag är inte sugen på kakor och godis, men då man är bortbjuden känns det fel att bara titta ner i kaffe koppen utan att ta något till. Man kanske bara ska lägga korten på bordet och säga som det är.. Att man kör en diet?!

Det är skönt att se att kilona försvinner. Och att höftmåttet minskar.. men jag känner det inte än. Men det är ju bara 1.5 kg ner än så länge, så måste nog vänta några kilon till... Men jag märker att min självkänsla förbättras.. har börjat känna mig finare, fastän det inte märks än.. bara att jag vet att jag kör, och att jag inte bryter mina regler, får mig att må så mycket bättre- som att jag nu äntligen förstått, att allt beror på mig. Ojdå, nu hittade precis min dotter en vindruva att äta på.. den låg på golvet. Jag är expert på att tappa mat och frukt på golvet.

NEJ nu kanske man ska ta och röja. Det ser förfärligt ut här hemma!

Kommentarer

  • 8 sep 2010 17:18
    gittan52
    Vad bra att du fått ihop så många steg! När du går bort i helgen kanske du kan nöja dig med en kaka istället för fler? Eller ocksp gör su, precis som du skriver, lägger korten på bordet.
  • 8 sep 2010 17:39
    =) Ja precis. Så kan man också göra. Begränsa sig. Det har aldrig funnits bland mina ord förut,men det är ju något jag måste lära mig förr eller senare.. =)

Logga in för att skriva en kommentar.