icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Sötbitens blogg

100,7 kg 75 kg 2685
14 juni 2018 20:18
4

Fynd i klädkammaren

Det drar ihop sig till begravning och därför gjorde jag en djupdykning i klädkammaren. Jag är en mästare på att köpa kläder som jag inte kan ha. Särskilt byxor och alltid på rea. I mitt bakhuvud fanns det ett minne av ett par svarta byxor som köptes för något år sedan. Självklart för små. Jag hittade inte mindre än fem par byxor. Alla helt oanvända, alla med prislapparna kvar... Det senaste "fyndet" gjordes i vintras och består av ett par friluftsbyxor. Inhandlade för oömma hundpromenader. När de damp mer i brevlådan fick jag nästan på mig dem och de var omöjliga att knäppa. Det fattades mycket för att få igen blixtlåset. En hel mage satt i vägen. Nu kom jag inte bara i dem utan de gick dessutom att knäppa och jag kunde även andas i dem. Det resulterade i en skön långpromenad med vovven. Innan jag gick ut provade jag de övriga fyra par byxorna. Till min lycka kom jag i de svarta byxorna, de sitter riktigt bra och klädfrågan är löst. De övriga tre byxparen kan jag komma i men jag kan inte andas i dem. Ganska bra för nu har jag tre konkreta byxmål och det är inte illa.

Gillar

Kommentarer

 • 14 jun 2018 20:22
  Bella50

  vilken känsla eller hur ? Grattis yes

 • 14 jun 2018 21:04

  Du också! laugh Jag har precis bloggat om detta, för några minuter sedan!! Så skönt att det inte bara är jag som har garderoben full av kläder jag köpt i för liten storlek! Jag vet preciiiis vilken härlig känsla du upplevde när du kunde knäppa friluftsbyxorna! Grattis, njut!

 • 14 jun 2018 21:12
  paloma

  Vad bra att ha kläder som mål att "krympa" i, det blir billigt och roligt på samma gång🙂

 • 14 jun 2018 21:37

  Haha, vad härligt att jag inte är ensam seglar67!

   

  Ja, paloma, det är både roligt och billigt! 

Logga in för att skriva en kommentar.