icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Sötbitens blogg

100,7 kg 75 kg 3349
5 juni 2020 11:00
2

Den känslan

I slutet av förra året bestämde jag mig för att 2020 skulle bli året då jag tog itu med min viktminskning på allvar. Det går bra och jag krymper. Nu när värmen kom tog jag fram sommarkläderna från förra året. Vissa var för stora andra som har varit för små var nu lagom. Den känslan. Jag befinner mig nu i valet och kvalet: "Kasta eller behålla?" Den känslan. 

Egentligen skulle jag bara vara hård och slänga de för stora kläderna. På samma gång vill jag inte köpa nya förrän jag kommit i mål. Än har jag en bit kvar. Jag har förlorat 15 kilo och kommer säkert att förlora 10-15 kilo till innan jag är i mål. 

Gillar

Kommentarer

 • 5 jun 2020 12:36
  Jessand

  Vad härligt smiley

 • 5 jun 2020 12:55

  Jag hade liknande funderingar när jag gick ner i vikt. Vissa kläder var uppenbart för stora och lades upp på vinden medan många andra gick att fortsätta ha med vissa modifieringar md symaskinen. Vägrade köpa nya kläder som sedan skulle bli oanvändbara när man gått ner mer i vikt. 

  När jag hade nått målvikt köpte jag en del kläder, men inte så mycket som jag trodde att jag skulle göra. De gamla stora kläderna lämnades till textilåtervinning/second hand förutom några enstaka som jag valde att spara på vinden för att påminna om hur stor jag en gång var.

  Ett alternativ kan vara att köpa några plagg på second hand. I vilket fall, njut och var stolt över din viktminskning!

   

Logga in för att skriva en kommentar.