icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Sötbitens blogg

100,7 kg 75 kg 2678
16 juni 2018 10:20
1

-8kg=nya skor

Förra helgen belönade jag mig själv med nya motionsskor. Jag kan inte kalla dem för löparskor eftersom jag inte löper. Den enda som löper i detta hus är tiken, men inte ens hon har börjat med detta eftersom hon fortfarande bara en är valp. Därför får de heta motionsskor. Ute i skogen finns en man som har mångårig vana av motion och kläder. Han har slagit ihop dessa två erfarenheter och säljer bra sport/fritidsutrustning till vettiga priser. I vintras var jag där och inkasserade en julklapp i form av ett par broddade kängor. Jag ÄLSKADE dessa kängor! Hur sköna som helst, i läder, formade sig efter mina fötter, de höll mig både varm och torr. När isen slutligen efter en seg, seg vinter äntligen försvann åkte jag till gubben i ladan. Där fann jag likadana kängor fast utan broddar och i en annan färg. De blev mina nya favoriter under våren. Nu är de i varmaste laget och jag har slitit ut mina motionsskor. Därför åkte jag dit förra helgen och bad om hjälp. Han är oerhört skicklig, jag brukar ha svårt att hitta sköna och bra skor. Men raskt hittade han ett par suveräna motionsskor som jag under veckan har börjat älska. De skaver eller klämmer ingenstans. Jag kan bara gå, gå och gå! Faktiskt har jag till och med gått mig till träningsvärk! DET var länge sedan. Sedan min schäfer dog i november har jag inte kommit ut på de längre promenaderna i samma utsträckning. Efter att valpen gjorde entré i februari har jag kommit ut på valppromenader men de har inte varit så långa. I torsdags bestämde jag mig för att testa om valpen orkade med fem kilometer i skogen. Det gjorde hon! Hon håller sig precis där jag är hela tiden och fick därför gå lös bakom mig i skogen. Jag kunde dra upp tempot och höll i genomsnitt 1 km på 10 minuter. Det var så SKÖNT och resulterade som sagt i träningsvärk vilket också var skönt. Förra helgen hade jag tagit 7 kilo. Nu har jag lyckats jaga bort ytterligare 1 kilo. Gubben i ladan tänker sig ha sommarstängt men har öppet denna helg. Jag har märkt en brist på mina nya kärlekar (motionsskorna) de är inte alls bra när det är blött ute. Mina gamla goretexskor är som sagt gamla och var inte alls sköna längre. Alltså kommer jag att styra kosan idag mot gubben i ladan och se om han kan utrusta mig med ett par sköna motionsskor i goretex. Annars VET jag att den lata personen i mig kommer att skylla på vädret och inte komma iväg på dessa sköna lite längre promenader. Visst är det konstigt? När jag väl är där ute så njuter jag i fulla drag men oj vad svårt det kan vara att komma iväg. Vissa gånger är det en kamp att komma ut fast jag egentligen gillar det. En ekvation som inte går ihop. Däremot går ekvationen -8 kilo = nya skor ihop. En bra belöning som kommer att resultera i ytterligare viktminskning.

Gillar

Kommentarer

  • 16 jun 2018 12:05
    gasten

    Grattis till viktnedgången!

Logga in för att skriva en kommentar.