icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
16 juli 2010 09:28

Varför sitter jag här och tror jag har semester??


I går blev det INGEn träning. Ja om man inte räknar 4 timmars bilkörande som träning :) Tack och lov strejkade batteriet i vågen idag så jag inte behövde konstatera om det påverkat för mycket negativt. Idag ska jag ta mig i kragen och ge mig ut och cykla. Men det är så många måsten som ska fixas först så vi får väl se när det kan bli....och här sitter jag vid dumburken istället! :-)
Men så har jag båda barnen hemma idag istället för den stora tjejen ville absolut inte gå till dagis. Förstår att det är tråkigt på sommaren när det inte är så många barn från sin egna avdelning.
Man kan väl säga att jag nått mål 1 att komma under 90 kg. Men det är den lätta biten. Nu är det dax att fokusera på 85 kg. Det blir lite tuffare för de över 90 har varit "medicinkilo" och därför bara trillat av. Vet att det förmodligen blir några sega veckor där vikten blir seg att få nedåt. Att vågen är opålitlig och kan slå på 1 ½ kg hit och dit gör det inte så mycket lättare. Men det SKA gå. Inte ge upp denna gången utan faktiskt visa den envishet som jag har i en massa andra situationer.

Nu önskar jag Er alla en underbar dag.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.