icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
9 juli 2010 14:06

arbetar man med sin vikt måste man vara viktig

Välkommern till min sida. Jag är väl inte så duktig på att fylla i och ha mig här, men motivationen finns allt.
Mitt stora problem är att jag har mångåriga problem med mign rygg vilket gör att just delen motion är ett problem för mig.
Men just nu har jag fått en medicin som hjälper mig och jag har tagit tag i motionen. jag använder vår motionscykel som vi haft stående som prydnad sedan den köptes för över 5 år sedan. Men nu så kommer den alltså till nytta. Försöker också att tänka på vardagsmotionen. Alltså cyklar jag och lämnar barnen på dagis istället för att sätta mig i bilen. De åker i cykelvagn så lite extra vikt på cykeln får man allt.

Så snart jag känner att detta med vardagsmotion börjar bli en naturlig vana hoppas jag att ta tag i de redskap som stått och skrattat åt mig de senaste åren.

Vad är målet med detta då? Ja, klart att vikten är viktig. För att inte tala om att min rygg förmodligen också skulle bli gladare. Men mest av allt handlar det om självkänsla. Att faktiskt överleva att titta sig i spegeln utan att må illa. Att inte känna att man inte vill gå och lägga sig på stranden bland alla 6-pack och den ena som är bättre än den andra. Nja, jag förväntar mig inga underverk, men att man kan få köpa normala kläder. Försök gå till Jula och fråga efter målarbyxor i D-storlek så småler försäljaren och plockar fram några fula modeller som kostar 3 ggr så mycket som C-storlekarna.

har som många andra trott på "undermedel" och beställt både det ena och det andra samt genomlidit oändliga bantningskurer. men nu är det slut. Ska jag gå ner i vikt ska det vara hållbart i längden genom ändrade kost och motionsvanor. Det får ta längre tid och jag kommer att misslyckas mellan varven. Men det ska gå. Att ta till lite Nutrilett eller andra kurer är inte fel, men det får bli när man har vanan att äta lite bättre och motionerar lite mer.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.