icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

RaskPs blogg

148 kg 68 kg 8674
18 augusti 2019 18:44
1

Söndag kväll

Idag har jag inte gjort ett skapandes dugg. Jo, jag har tvättat och strukit kläder. Och lagat ostfylld korv med coleslaw. Och klappat katt och sovit middag. Han är ljuvlig när han är på det humöret, min älskade kisse. Jag kan drunkna i hans ögon i evighet och fundera över vad katter tänker och känner och hoppas att det syns i mina att jag älskar honom med allt jag förmår. Jag inbillar mig att han vet det. 

Nu sitter jag och väntar på att korven i ugnen ska se ut som på bilden i receptsamlingen och inte som om någon (läs jag) skurit för små snitt och pressat in för mycket ost och slaskat på fransk senap där den fick plats. Gott blir det nog ändå, kan jag tro. Min coleslaw är så stark så tårarna rinner. Jag tror jag var lite off i kväll när det gäller maten. 

Nu arbesvecka och jag behöver vara på topp. Jag känner mig faktiskt så och ska ta mig i säng tidigt och bibehålla den "piggman". Mina benhinnor värker och det är inte så konstigt - bära runt på den här hyddan med mycket mer motion än jag är van vid. Det blir nog bättre. Vet inte om man ska vara snäll eller bara köra på med promenader och annat? 

Jag ska äta middag och kolla netflix och göra i ordning mina naglar sedan får det bli natt för mig och katt. Hoppas ni har en skön söndagkväll och får en vällagad middag alla därute!

 

Gillar

Kommentarer

  • 18 aug 2019 20:01
    gittan52

    Så skönt med dagar utan en massa måsten smiley

Logga in för att skriva en kommentar.