icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

RaskPs blogg

148 kg 68 kg 18799
11 augusti 2019 18:48
2

Slut på semester

Jaha, sommarlovet slut för den här gången. Jag börjar jobba i morgon och känner mig sådär lagom sommarblåst i huvet som man blir när man inte behöver tänka så mycket under lång tid. Det ska bli rätt så skönt att börja jobba igen, tycker jag. Jag gillar ju rutiner och att planera och få livslogistiken att gå ihop smiley

I morse gick jag fem kilometer i spöregn och storm och det kändes rätt kul, faktiskt. Jag går längs kajpromenaden och havet är spännande när det går gäss på det och det är sådär farligt grågrönt. 

Nu lyser solen igen och jag har precis ätit middag - kasslergratäng med västerbottenost och en stor härlig sallad.  Jag har sparat lite kardemummapannkakor med hallon som jag åt i morse och de slinker nog ned innan det är nattinatti. 

Bytt till jobbväska och packat den - check.

Fräscha fötter med fräcka tånaglar - check. 

Orangea shellac-naglar - check. 

Kläder strukna och skor putsade - check. 

Laddat jobbmobil och letat nycklar - check.

Veckan digitalt planerad - check. 

Playstation laddat med Detroit: Becoming Human och en kanna matcha med lime och mynta i kylen - check, haha. 

 

Hoppas ni får en fin vecka, folket!

 

 

Gillar

Kommentarer

  • 11 aug 2019 18:59

    Jag ska också återvända till jobbet i veckan som kommer. Känner mig oftast som nybörjare på jobbet efter semestern.

  • 12 aug 2019 08:01
    gittan52

    Lycka till med "vardags-lunken" igen!

    Här fortsätterpensionärslivet lunka på i en lagom takt smiley

Logga in för att skriva en kommentar.