icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

RaskPs blogg

148 kg 68 kg 40811
18 juli 2019 17:07
1

Nöjd!

Hej alla! I tisdags fick jag med god hjälp av vännerna med att rensa ur mitt lilla kolonihus vid havet utanför stan. Vi var tre personer och det tog sisådär tre timmar men sen var ALLT gjort och borta. Vi körde soporna till ÅVC och jag kan inte beskriva den goa känslan att det här ÄNTLIGEN blev gjort. Jag har varit mesig och varit sådär "jamen" i flera år men till slut var det bara att bestämma sig - jag kommer inte att vara därute och njuta mer som jag gjorde de första åren. Det är flera år sedan jag använde den annat än sporadiskt och den skulle ha sålts för länge sen. Ett ton är nu lyft från mina axlar. Återstår annonsering och försäljning men det ska väl inte vara så så problematiskt? Jag menar, vem vill inte ha ett pyttelitet omodernt hus med utedass vid havet, haha? Inte jag just nu i alla fall. 

Mathållningen går kanoners. Jag är klar med min kickstart på lördag. Eftersom jag handlade dubbelt förra veckan kommer jag att köra om den här veckan igen, för att göra slut på så mycket mat som möjligt. När det är klart har jag inte bestämt mig för om jag ska hoppa på tioveckors-planen för keto eller om jag ska köra en kickstart till? Jag har inte hunnit kolla in recepten än men det ska jag göra. Jag tycker kickstartskrubbet har varit överlag kanon - det är inte mycket jag behövt byta ut. Makrill i tomatsås, paleogröt och äggmjölk bara. Kanske känns det mer spännande att hoppa in på de nya recepten. Keto är i alla fall min melodi, så mycket vet jag nu. 

I morgon ska jag ut och städa ur lilla stugan, vedboden och dasset, men allt är tomt så det kommer att gå fort. Jag har haft så mycket roligt där men nu är det dags för någon annan att ha det också. 

På min tallrik ligger en fin blandad grönsallad med Castillo de Canena olivolja, Giuseppe Gusti balsamvinäger och sellerisalt. Och i ugnen puttrar bakad laxfilé som jag ska äta med kokt broccoli. Jamen hallå, hur gott blir det???laugh

 

 

Gillar

Kommentarer

  • 21 juli 2019 10:36

    Vad härligt det är när man har bestämt sig för att gå vidare och också gör det. Det är som att rena sin själ när man rensar och städar ur. Själv är jag väldigt feg och försiktig att släppa taget. Jag gillar förändringar, tycker alltid att det är spännande med nya saker men jag vill gärna stå på stadig mark... min mamma brukade säga "Dina systrar flaxar runt med huvudet i det blå hela tiden men du har huvudet i det blå men fötterna stadigt på marken" och det är nog en metafor som funkar wink Mina systrar gillar att flytta, börja på nytt o.s.v. Jag gillar förändringar bara jag får ha något gammalt. Som ex. jag tar gärna nytt jobb eller liknande bara jag får stanna hemma.

    Oj! Det blev ju bara om mig surprise (Är tydligen en hel del ego också cheeky)

    Jag körde Kickstart när jag börjad förra året, LCHF och det fungerade superbra. Sen fortsatte jag liksom på den vägen. Hoppas att du hittar några bra recept som du gillar.

    Lycka till med städningen! yes

Logga in för att skriva en kommentar.