icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

RaskPs blogg

148 kg 68 kg 32785
21 juni 2019 09:06
1

Midsommar och dag ett på ketogen kost!

Midsommarafton. Oavsett hur man väljer att fira den är natten som följer helt magisk. Som ung uppskattade jag inte magin - det var party och kompisar och festplatser och tält som var "magin" då. Idag är min tillvaro helt annorlunda. Jag fokuserar på att söka en inre frid och njuta av kittlingen av att inte veta allt och faktiskt inte vilja veta allt.

Tilltro till en god framtid som ligger höljd i den där magin, kanske?

Jag tycker att midsommaraftonsnatten är en skön metafor för hur jag vill leva: doftande varmt men svalt och daggigt nytt under fötterna när jag går genom gräset. Ett dimmigt dis som gör att man kan se allt och inget i skogsbrynet, haha. Och så de där blommorna under kudden. Jag drömmer om att kunna leva tillfreds och nöjd med mig själv och min plats i världen. 

Ketogen kost dag ett. Nammig frukost och en skön promenad längs kajen. Jag blir svettig för ingenting men det får vara så nu. Jag ska ta upp en bok jag tänkt läsa länge men inte kommit till skott med och sätta mig i morgonsolen och njuta med en kopp te. Och så ska jag planera lunch och middag. Jag bjöd mig själv på extra pepp genom att köpa två sjukt snygga tallrikar på Artilleriet här i Göteborg. 

 

017b3037-7596-4f22-b11f-8cc9c2341f83.jpg

 

Nu har jag gjort mig själv ansvarig genom att publicera min första blogg. Lite lagom press, känner jag. 

 

Glad midsommar på era allihop och gör plats under kuddenheart!

 

 

Kommentarer

  • 21 jun 2019 09:23
    gittan52

    Vilken underbart fin liknelse för livet heart

    Välkommen hit och stort lycka till med ditt "midsommarliv" yes

Logga in för att skriva en kommentar.