icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

RaskPs blogg

148 kg 68 kg 20491
26 juli 2019 17:00
2

Jag är så söt så jag smälter!

Alltså, jag är inte gjord för den här sortens värme! Tornfläkt i varje rum och öppet överallt och ändå blir jag svettig i nacken. Ända sedan jag var tonåring när man ska gå in i guidad meditation, ni vet, till sitt happy place, har jag avvikit från vad de flesta anser är paradisiskt och lugnt. Varmt är inte gläde och njutning för mig. 

Platsen har för mig aldrig varit en trädgård, ett vattenfall, havet, en lugn sjö eller så. Jag har fantiserat om långsträckt, frusen sibirsk tundra som sträcker sig så långt mot horisonten att man tror att det inte finns något annat i hela världen. Knastret under fötterna av genomfruset gräs och allt är vitt, vitt, vitt. Rent, på något vis. Mitt happy place är permafrost laugh

Vilket är ditt happy place och hur får det dig att känna? Och hur hanterar ni denna knäppa värme?

Jag ska ta mig ut för visning i morgon igen av min kolonistuga och bävar för att behöva ge mig ut i brännande gehenna därute. Och nu känner jag på doften att jag håller på att bränna min fina ost- och skinkpaj, jäklar... Sådär. Nu ser den ut som på bildencheeky

I kväll ska jag ut på vift med vänner så det gäller att välja restaurang utifrån såväl meny som luftkonditionering!

 

Må så väl ni kan därute!

/RaskP

 

Gillar

Kommentarer

 • 27 jul 2019 00:13
  fruragge

  Älskar sol och värme, idag har jag och de 3 minsta barnen varit vid en badsjö hela eftermiddagen, älskar att känna hur solen värmer hela mig och batterierna blir fulladdade av solenergi :) 
  Annars så är mitt happy place på hästryggen <3 

 • 31 jul 2019 10:23

  Mitt happyplace är nog vid en sjö, där vågorna kluckar mot stranden, allt är tyst, man hör bara fåglarna, vindens sus i träden och de där små vågorna som kluckar. I handen har jag en bra bok och blicken går från bokens sidor ibland upp och ut över den blanka sjön.

  Vi har precis kommit hem från en campingtripp med vår Campingbil och precis så, som jag skrev, hade vi det på kvällarna när vi hittat nattens läger. Vi vildcampar alltid och ibland är det svårt att hitta en bra plats men den här gången lyckades vi.

  74af372f-3a0f-4acb-9c55-cf78194e9035.jpg

Logga in för att skriva en kommentar.