icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

RaskPs blogg

148 kg 68 kg 18800
27 juni 2019 21:33
2

Den mätta dagen den är aldrig störst

Jag har haft sex helt ok dagar i kickstart nu. Jag börjar vänja mig vid kosten och blir inte så ohemult hungrig eller sugen längre om jag sköter mina tre mål om dagen. Jag har kommit över rädslan för att äta fett och har läst på och förstår processen. Har sett en del intressanta dokumentärer om ketogen kost och har nog inte förstått hur kontroversiellt det varit/är i medicinska kretsar. 

I eftermiddag fick jag av ett par anledningar ett starkt ångestpåslag. Inte förrän efteråt kom jag på att jag grät och mediterade mig igenom stormen utan att först förakta mig själv och sedan äta bort känslan, vilket alltid fallit naturligt för mig. Tanken fanns inte ens där, att jag ville äta. Det är jag tacksam för. Jag är också tacksam varje gång jag kan se lösningar i stället för att grotta in mig i ledsenhet, för det är ingen självklarhet för mig. 

Nu blir det te och bok på balkongen och vänta på solnedgång. Och lyssna på Robban Broberg, faktiskt. Jag behöver le med allt jag har. 

 

Ha det fint i sommarkvällen!

Gillar

Kommentarer

 • 28 jun 2019 04:35

  Känner så väl igen mig i hur man till mat för att lindra stress o oro. Så bra att du hittade ett annat sätt igenom det, jag tror att när vi lär oss det har vi hittat en viktig nyckel. Jag kämpar fortfarande med att hitta andra sätt. Välkommen hit till MD och lycka till med fortsatt kickstart!

  Senast uppdaterad 28 jun 2019 04:39

 • 28 jun 2019 07:51
  Bella50

  Att hitta sitt eget sätt är nog hållbarast i längden. 

  Låt det ta tid...lycka till ✌️

Logga in för att skriva en kommentar.