icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej,
Idag ska jag lista alla fördelar som jag ser med att gå ner i vikt.
1. Allt fett sätter sig alltid runt magen vilket gör att även om jag inte väger jättemycket så har jag ett för stort midjemått för att det ska vara hälsosamt. Jag har läst att det kan öka risken för många sjukdomar bla demens och högt blodtryck som finns hos många i släkten så därför vill jag för min hälsa och för att få finnas kvar i så gott skick som möjligt för mina barns och min skull gå ner i vikt. Dessutom har jag sedan jag gick upp så här mycket i vikt haft mindre (men väldigt irriterande) hälsoproblem med magen och även med återkommande ryggskott som jag tror kommer förbättras om jag går ner i vikt och blir mer vältränad.
2. Jag vill även gå ner i vikt och bli mer vältränad för att orka mer. Jag känner ofta att jag blir trött alldeles för snabbt vilket gör att jag inte hinner med att göra roliga saker med mina barn eller själv. Jag orkar bara det allra mest nödvändiga som att jobba,städa, tvätt osv men däremot inte att göra utflykter eller träffa vänner som skulle ge mig ett mycket rikare liv. Jag är medelålders och känner att det är nu eller aldrig som det är dags att ta tag i detta så att jag och kanske även mina barn hinner ha lite mer roligt i livet också.
3. Jag har gått upp så mycket i vikt att jag inte längre känner mig fin. Jag känner inte heller någon glädje i att handla kläder för nu går det mesta bara ut på att täcka över det värsta inte att känna glädje över att något på riktigt sitter bra. Dessutom vill jag hela tiden gå ner i vikt så varje inköp känns som slöseri med pangar för jag vill ju bara komma bort från den här vikten. Fast man måste ju ändå ha några kläder för att vistas i samhället. Jag har dessutom en halv garderob fylld med kläder som jag inte kan ha längre.
5. När jag gått ner till min målvikt och minskat mitt midjemått till en hälsosam nivå och är mer vältränad kommer jag att känna mig nöjd med att jag gjort vad jag kan för att leva så länge som möjligt och vara så frisk som möjligt. Jag kommer att vara piggare och orka mer. Jag kommer att gå ut och handla kläder som jag på verkligen kommer känna mig fin i.
11 maj 2020 06:50
1

Fem positiva förändringar

1. Jag går ner i vikt så kläderna trycker inte på samma sätt.

2. Jag känner att jag prioriterar If själv mer på ett positivt sätt när jag tar mig tid att träna, det är ju faktiskt även för barnens skull jag gör det.

3. Jag ser lite bättre ut, inte lika uppblåst ut. 
4. BH banden skaver inte längre.

5 Jag har mer energi.

Gillar

Kommentarer

  • 11 maj 2020 07:46
    gittan52

    Ju mer energi du får, desto lättare går resten yes

     

Logga in för att skriva en kommentar.