icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Välkommen att följa mig på vägen till ett sunt liv och en friskare kropp.

Med bra mat och mera träning och massor av frisk luft hoppas jag hitta en god hälsa.
Älskar att vara i naturen och skogen är mitt andra hem och visstas där så ofta jag kan. Gärna i sällskap av min hundar.
8 januari 2020 15:20
2

På banan igen.

Så var man på banan igen efter julledigheterna. Jag var hemma nästan tre veckor och jag hade lovat mig själv att jag skulle få unna mig lite extra över denna ledighet utan att överdriva åt något håll.. Alltså lite alkohol och lite sötsaker och lite extra god mat. Inte som en del andra jular då det är all in och man äter och dricker så som om det vore den sista julen man skulle vara med om.. 

Jag gick upp något kilo .. Men nu efter några dagar då jag satt igång med att dra in på gosakerna och hålla igen maten så är jag på banan och åter på samma vikt som innan jul. Jag har tom tagit några hg exta. Så nu kan jag sumera 6,5 kg  minus sedan min omstart den 4 november. Det är jag mycket nöjd med. Då jag tycker att det är extra svårt att få recultat när man är i klimakteriet och det räcker med att jag tänker bulle så har jag gått upp i vikt.

Nu kör vi på och hoppas på att ljuset återvänder så man kan vara ute lite mer.. Nästa delmål är 63 kg.. Med lite jädrar anamma så hoppas jag kunna ta det till påsk.. laugh

Gillar

Kommentarer

  • 8 jan 2020 16:39
    monosc

    Jo nog äter man ibland som om det inte fanns någon morgondag... tyvärr (eller inte) så gör det ju oftast det och så skenar vikten iväg.

    Snyggt jobbat.

  • 10 jan 2020 06:29

    Ja monosc det kan räcka med en julledighet på några veckor,, så kan man vara tillbaka på ruta ett..  Det går väldigt fort att sabotera flera veckors ibland månaders slit med att äta allt man vill och vara lite lat. ;) 

Logga in för att skriva en kommentar.