icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Välkommen att följa mig på vägen till ett sunt liv och en friskare kropp.

Med bra mat och mera träning och massor av frisk luft hoppas jag hitta en god hälsa.
Älskar att vara i naturen och skogen är mitt andra hem och visstas där så ofta jag kan. Gärna i sällskap av min hundar.
15 november 2019 10:55
2

På 11:e dagen och min första riktiga prövning..

Elfte dagen efter omstart 1000.. smiley

Min dagliga vägning visade att jag gått ner 2,6 kg! Tänk om det kunde få fortsätta så.. MEN jag har gjort denna resa så många gånger och jag vet så väl att det är vätska nu i början, men vad gör det.. Jag visar minus och det är nu det börjar på allvar att ta tag i fettet på kroppen. 

I går fick jag äntligen komma till min massör. Hon är alltid överbokad och jag hade turen att få en återbudstid. Jag var så spänd i övre delen av rygg och bröstkorg. Vi kom överens om att jag skulle ta tag i min andning.. Jag andas alldeles fel det vet jag och jag försöker träna på det till och från. Nu ska jag tänka på det varje det och flera ggr och sedan försöka få till att lägga mig ner och få ner svanken och bäcken i plant läge och vila hela ryggraden..  Kan ju passa på att djupandas då..

Det passar ju bra nu när jag tänker på ett sundare matintag, att ta tag i hela välmåendet. Jag vet hur jag ska göra med det mesta.. Sen kommer vi till det där att göra det med. Att få det till en vana och inte bara någon gång i bland. Precis som när vi äter.. Äta rätt och riktigt alla dagar och inte periodvis och tro att det ska ske under under denna tid.

Vi vet ju alla att det vi stoppar i oss påverkar hela kroppen.. Jag ska åter igen börja äta lite mer magnesium så får vi se om jag får ordning på mina restless legs med.. Det suger verkligen när man vill sova och benen är lever sitt eget liv..  Sömnen är så viktig och där kan jag absolut bli bättre genom att lägga mig lite, lite tidigare till att börja med. Inte så att jag lägger mig jätte sent men att få till de där 8 timmarna är svårt.. 

Jag vaknar en hel del pga min värk i kroppen men även av mina vallningar som har en förmåga att komma i vagtimmen och fram till jag ska gå upp.. Det gör inte saken bättre då jag har min lilla pälshund som promt ska ligga nära sin matte.. Försöka putta ner honom går inte.. Helt plötsligt förvandlas de ynka 8 kilona till en gråstensbummling på 100 kg.. Han vägrar flytta sig utan trycker sig hårt mot mig och vill vara kvar i sängvärme och närheten. Sedan kan han självamt hoppa ner när han själv blir för varm . Om jag inte bara kan putta ner honom ändå.. Näää jag har ju inte heart att göra det och då kan jag ju ligga där och vara tokvarm. laugh

6aa642ad-6c92-409b-a0e4-24327bab97ec.jpg

 

I kväll ska jag på middag med jobbet och kommer givetvis att bli utsatt för en massa goda lockelser.. Hur ska jag göra då? Jooo jag har faktiskt bestämt mig för att i kväll ska jag äta gott utan överdrift och ev. ta ett glas alkohol,, även det utan överdrift.. Jag ska inte göra som förr späka mig och förbjuda mig.. Utan i kväll ska jag bara vara och visst kommer det synas på vågen i morgon eller  några dagar då jag tappat vätska nu.. Men det gäller att inte fortsätta i mogon lördag vilket är lätt att göra då det är helg och man äter lite extra gott.. Nä det är nu jag ska tänka du fick vara drottning i går idag är det sunda maten som gäller.. Vilken inte behöver vara tråkigoch trist utan hälsosam och god.

Trevlig helg på er! kiss

Gillar

Kommentarer

  • 15 nov 2019 14:20

    Tack! heart

  • 17 nov 2019 09:56

    Ha en skön söndag! 🤗

Logga in för att skriva en kommentar.