icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Välkommen att följa mig på vägen till ett sunt liv och en friskare kropp.

Med bra mat och mera träning och massor av frisk luft hoppas jag hitta en god hälsa.
Älskar att vara i naturen och skogen är mitt andra hem och visstas där så ofta jag kan. Gärna i sällskap av min hundar.
9 May 2017 11:12
4

Obalans..

Obalans är väl det ordet som beskrver mig nu.. Eller obalanserad.. Är i en ålder där hormonerna far runt värre än på en tonåring och med det har alla svägningar i symtom kroppen man kan hitta.. Ont, orolig, gråtmild, yr, trött och lättretligt mm. Förklimakteriet kallas det med ett finare ord.. Är ständigt sugen på onyttiga saker som innan mens...

Sovit illa ( eller nästan inte alls) några nätter i rad nu vilket är katastof då jag då blir som en zoombie. Jobbar hemifrån dessa dagar och tar det lite i min takt vilket gick att göra som tur var.. Men i morgon så får det bli kontoret igen.

I dag  har jag bakat äggbröd eller vad jag ska kalla det.. Äggvita och äggula separeras och vispas var för sig och så blandas det sedan med lite riven ost och in i ugnen i 10 minuter.. Håller mig skapligt mätt på det med smör och ost på..  LCHF- bröd.. Lite eller nästan inga kolhydrater men ost kostar kcal då jag nu håller ett öga på dessa med.. Ja vi får se vad jag får ihop till kvällen.

Vädret något stabilare i dag än i går smiley Tur att något är stabilt när inte kärringen är det cheeky 

Så då är det bara att ta på skorna och ta en promenad för att få lite motion och frisk luft. Samt hunden säger till mig att det är hög tid för matte att gå ut med honom och röra på sig lite..

Ha en underbar tisdag mina vänner!

7ed5239f-0d0b-4a1e-afa1-50edaac69947.jpg

Kommentarer

 • 9 May 2017 20:18
  paloma

  Jag är 53 år och kom nog i förklimakteriet när jag var ca 47 år, men jag tycker jag mår mycket bättre ju mer jag promenerar. Jag får ur mig mycket av de känslor jag hade och har genom att gå mycket.

  Tack detsammasmiley

 • 9 May 2017 20:41

  Paloma jag med är 53 år och har hållit på så här i många år nu känns det som. Men det går lite upp och ner. Just nu är det ganska ner no. Ja får jag inte komma ut på promenad eller helst en skogspromenad så skulle jag väl spricka.. :) 

 • 9 May 2017 20:51
  paloma

  Jag slutade att blöda för ca 2 år sedan, och jag tycker det blev bättre då. Däremot blir jag nedstämd och gråtmild när dottern har PMS, på något sätt känner jag av det före henne.

 • 10 May 2017 07:03

  Jag blöder fortfarande.. Ofta och mycket, vilket tar på krafterna.. När min dotter bode hemma hade vi mens samtidigt.. Ja och PMS samtidigt.. Vi var aldig osams..men när vi hade PMS båda så var vi lite vrånga mot varandra wink

   

Logga in för att skriva en kommentar.