icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Välkommen att följa mig på vägen till ett sunt liv och en friskare kropp.

Med bra mat och mera träning och massor av frisk luft hoppas jag hitta en god hälsa.
Älskar att vara i naturen och skogen är mitt andra hem och visstas där så ofta jag kan. Gärna i sällskap av min hundar.
22 mars 2017 09:47
6

Nyanlända gäster vid mitt bord..

Onsdag förmiddag mitt i veckan.. Det är grått och lite blött ute efter kvällens snöande och regnade i går.

Men det är ljust och inte nattsvart som i vintras och i morse hade jag ett helt gäng med nyanlända vid mitt bord som åt frukost..

Eller rättare sagt jag hade ett helt gäng bofinkar vid mitt fågelbord, som hungrigt åt av solrosfröt efter ha kommit hit efter vårflytten.. Många av vårfåglarna är redan här och nu hoppas jag snart att sädesärlan visar sin tippande stjärt sittandes på min balkong.. För hon bor där under takpannonrna  varje vår och sommar.

6fa59e39-e90a-4511-9cc7-13be05e61f83.jpg

Jag vägde mig i morse.. Jag vet att det är bara dag två på mitt nya liv... Jag vet att man inte ska väga sig så ofta,, och ja, jag vet att det bara är vätska som lämnat min kropp.. wink  Men alltid skönt att se detta skutt på vågen.. Ett kg vätska gör skillnad det med i kroppen då fingrar och annat känns lie mindre svullna.. Men visst vet jag att jag inte börjat gå ner fett ännu men nu är jag på G i alla fall.

Jag tog en sväng till staden i går och köpte mig ett par nya vårskor.. Skor som jag kan gå härliga skogspromenader i. De erbjöd mig att impregnera dem i sin butik vilket jag nappade på.. Nu väntar jag bara på att det ska bli lite torrare innan jag tar på dessa även om de är gortex. Jag kör på mina gamla ett tag till som är i stort sätt samma sko men med nubucköverdel. De bästa skor jag haft och de passar så bra på mina onda fötter.

fd7ad10c-ca47-4303-b790-7bd7d5f2cd92.jpeg

Ha en underbar onsdag och lillördag på er där ute.. heart

Gillar

Kommentarer

 • 22 mars 2017 10:13
  paloma

  Riktigt snygga skor, får man fråga vilket märke?

  Tack detsamma!

 • 22 mars 2017 10:36

  Tack paloma! Skon heter Haglöfs Vision Gt Women Black/volcanic Pink.

  Jag har två par innan men med nubucköverdel så jag kan bara säga att det är de bästa skor jag ägt. Denna sko i detta utförande är lite luftigare och passar bra till vår och sommarhalvåret.

  Beskrivs så här..

  Vision GT WMS är en riktigt snygg lättviktsskor för damer, utmärkta för vardagsbruk, långa promenader, och vandring som inte kräver kängor. Skorna har en överdel i DWR-behandlat ripstop polyester och med Gore-Tex®-foder, som gör skorna vattentäta och väldigt ventilerande. Häl och tåspets är båda förstärkta så att grus och sten inte sliter våldsamt på skorna. Förstärkt häl och ESS chassi ger en bra stabilitet och torsionskontroll. 

  Yttersulan på Vision GT Women är tillverkad i Asics High Abrasion Resistence Rubber, som är en ytterst slitstark gummisula. Den har inbyggt Impact Guidance System, som hjälper foten med naturlig och hälsosamt rörelsemönster. I hälen finns det dessutom inbyggd GEL® dämpning som ger bra stöd och hjälper för hela kroppen. 

 • 22 mars 2017 11:55
  paloma

  Tack!

  Då ska jag prova sådana när jag ska ha nya Walkingskorsmiley

 • 22 mars 2017 12:35

  Toppen när man går ut med hunden smiley

   

 • 22 mars 2017 20:07

  Haglöfs har haft bra skor att vandra i altid, man får det man betalar för deras kängor är med bra.

  Hade med okända gäster vid mitt mat bord en såg ut som en smutig koltrast med grå näpp, nästan som jag tömt sågspån på den, två helbruna filurer såg ut som mesar, var tillsamans med pilfinken, men de åt solrosfrön det gör inte mina pilfinkar de får lite havre på basken de vägrar äta ur atomaten. 

  Senast uppdaterad 22 mars 2017 20:11

 • 23 mars 2017 09:40

  Ja det stämmer bra om Haglöf wink Jag har ett par kängor där ifrån med och köper även deras kläder.. Visst kostar de en slant men det betalar tillbaka sig i långa loppet. Kvallité och känsla rätt igenom. Är man som jag en skoggsmulle som är i skogen var och var annan dag med hund så är det skönt att ha på bra kläder både på kropp och knopp smiley Den smutsiga koltrasten var nog en hona de är lite brundaskiga i färgen och har inte samma gula  näbb..Även unghanarna är ljusare och har taskig färg på näbben.

Logga in för att skriva en kommentar.