icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Välkommen att följa mig på vägen till ett sunt liv och en friskare kropp.

Med bra mat och mera träning och massor av frisk luft hoppas jag hitta en god hälsa.
Älskar att vara i naturen och skogen är mitt andra hem och visstas där så ofta jag kan. Gärna i sällskap av min hundar.
25 januari 2023 07:21
15

Med humor kommer man långt..

32524c56-de05-413d-9c68-e91b6d76fd3e.png

Gillar

Kommentarer

 • 25 jan 2023 07:28
  Bella50

  DET ska jag äta just idag...första och enda. HÄPP yes

 • 25 jan 2023 07:30

  Njut Bella50,, semlor är en favorit och de är verkligen svåra att motstå.. devil

 • 25 jan 2023 07:36
  Bella50

  Jag har inte ärit mer än en handfull köpta sedan jag startade min sista  viktresa jan 2015.

  Har dock bakat egna mini ett par gånger under dessa år,  på mandelmjöl med egengjord mandelmassa. Inte detsamma ändå...

 • 25 jan 2023 07:45

  Nää det blir inte samma.. Jag äter en semla då och då men inte så ofta som förr,, och gör egna ibland. Men försöker hålla nere grädde och mandelmassan.. Men det är ju där "kärleken" sitter.. cheeky Ja ja vi överlever en semla eller två om året.. Fördelen är väl att man oftast bara äter EN.. Har man bakat bullar så har man ju plåtvis hemma och då är det lättare att var där med handen i bullpåsen igen och ta numer två ;)

 • 25 jan 2023 08:09
  inta

  Samma! Det enda bakverk jag får, förutom LCHF-vänliga brownie någon gång ibland, är semla! Jag äter en semla om året. Förra årets semla var en besvikelse, trots massa grädde och mandelmassa. Trodde det skulle smaka godare! Men jag provar nog en i år ocksåsmiley. Med varm mjölk!

 • 25 jan 2023 09:25

  Ja men semlorna kan vara så olika i smak och konsistens. Jag föredrar en vanlighedelig semla inte winer eller med annan fyllning eller sylteller vaniljcreme. Uran mandelmassa,grädde och vanlig kardemummabulle. Gärna mycket kardemumma smiley Äter man bara enstaka om året så ska den vara tipp topp.. Jag vill ha mandelmassan lös och inte som en klump. Gör jag mina egna så blandar jag mandelmassa med grädden.. Men nu mera hoppas jag över varm mjölk.. 

 • 25 jan 2023 09:35

  Men hörni, inte är det väl semmeldagen idag 😉😘😉 (skoj-ironi, utifall emojsarna inte syns)

  Tänk, semlor är inget jag längtar efter, alltid nåt! 

  Kram till er och njuut av semlorna ☀️🌸☀️

 • 25 jan 2023 09:44

  Jag väntar lite med min semla.. Nu i början av uppstarten av året försöker jag hålla mig borta från dessa bakverk eller bakverk över huvud taget.. Äter hårt bröd inte mjukt. Vet att en semla kan trigga mig enormt. Tycker de första 4 veckorna är tuffa.. Tuffast är vecka tre som jag är i nu.. Håll i håll ut.. Men tar alltid en dag i taget och misslyckas jag så försöker jag inte banna mig för hårt utan hoppar upp på hästen igen och galopperar bort från frestelsena i hög fart..För visst har man dagar som definitivt är tuffare än andra..

 • 25 jan 2023 09:58
  pralin

  har redan ätit semla för nån vecka sen. Nu blir de förhoppningsvis ingen fören jag inte kan stå imot.

 • 25 jan 2023 10:01

  Jag har hört att man kan äta en halv !? laugh

 • 25 jan 2023 11:28

  Hej. Åååh va gott med semla. Har ett favoritkondis som gör dem bästa. Det blir det sedan runt Fettisdagen. En avstickare från mitt sockeruppehåll eventuellt. 

 • 25 jan 2023 11:39

  Ja det är något jag unnar mig med.. Någon eller kanske 2 sen får det räcka till nästa säsong. När jag gick i skolan för väldigt många år sedan kunde jag äta en semla om dagen.. Men det var när jag var 14 år och inget stannade kvar på kroppen som det gör nu då det räcker att bara tänka tanken. laugh

 • 25 jan 2023 14:05
  babs2

  En semla per år och då i varm mjölk. Inte dags än dock

 • 25 jan 2023 14:42
  Tita

  Semla gillar jag inte så det är jag glad över efter alla julstjärnor🙄🤗

  Ät en och känn att nu var det bra det brukar hjälpa!!

 • 25 jan 2023 15:21

  När det är dags så blir det nog en och jag lovar jag kommer njuta av varje tugga. :D Ja och julstärnor är med gott. 

   

Logga in för att skriva en kommentar.