icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Välkommen att följa mig på vägen till ett sunt liv och en friskare kropp.

Med bra mat och mera träning och massor av frisk luft hoppas jag hitta en god hälsa.
Älskar att vara i naturen och skogen är mitt andra hem och visstas där så ofta jag kan. Gärna i sällskap av min hundar.
23 september 2023 18:01
8

Lite svajigt ännu..

Starten  av veckan gick så bra.. Nästan för bra.. Ja och det är INTE bra.. För då tycker jag många gånger att jag kan "unna mig" Vilket jag gjorde i går, då så klart. Jag hade inte tänkt dricka vin denna helg. Men helt plötsligt blev det sommar igen och vi satt på altanen efter en jobbig vecka.. Min man tog en liten Wirre och frågade om jag villa ha något..

Eh,, Ja ett glas svalt vitt vin sa en röst som jag inte vet var ifrån den kom.. devil

Kanske det var jag som sa dessa ord.. 

Antagligen samma röst som sa att jag kan ta ett glas till om du ändå går in och fyller på till dig.. angel

Ja men sen blev det både sen middag och godsaker till tvn.. 

Men i dag är en annan dag och, så i kväll tog jag ett höstäpple i stället för att fira höstdagjämningen.. Vi hade en skön promenad i skogen med hundarna och hittade lite kantareller. Solen sken i dag med, men det var inte lika varmt som i går. Jag tar en dag i taget nu ett tag,, och tänker hälsa i stället för banta.. Det känns redan bättre.. 

1081afdb-fb5a-4d6f-a64d-59915cb605b0.jpg

 

Kommentarer

 • 23 september 2023 20:10
  Bella50

  Hurra för en bra och hälsosam inställning. Hopoas du njöt av sommarkvällen med maken och hundarna ✌️

 • 24 september 2023 08:15

  Ja det gjorde jag Bella50 smiley Och i morgon är det måndag då stramar jag upp det lite igen. Men det där med att köra på med 110 % orkar jag inte längre.. Så ja vi tar det lite varligt och drar in på en sak i taget.. Det är ju ingen ko på isen men jag får inte gå upp mer nu,, då jag redan har passerat smärtgränsen vad jag kan tillåta efter en lite för långt sommaruppehåll med många tillåtande. blush

 • 24 september 2023 08:57
  Bella50

  Med den inställningen fixar det sig i sinom tid.

  Små steg är också steg.... 

 • 24 september 2023 09:12
  gittan52

  Att tänka på hälsan i sin helhet i stället för bara vikten, är ett koncept som jag tror stenhårt på. yes

 • 24 september 2023 09:35

  Ja gittan52, det var så jag tänkte när jag tog mina 15 kilo för 3 år sedan..  En dag i taget och hälsa, hälsa hälsa. Då var pandemin ny och jag kände att hälsan är så viktig. Jag var viktstabil nåra år.. Sista året har jag haft det lite tufft och då varit mera tillåtande. Så nu vill jag tillbaka till mitt lite sundare jag igen..

 • 24 september 2023 11:36

  Ett steg i taget är en rätt bra grej wink

  Pepp för att du inte jagar upp dig utan tar det som det kommer. Ny dag nya tag. yes

 • 24 september 2023 20:10

  Ja att stressa mår ingen bra av. 😊

 • 25 september 2023 07:54

  Vilken fantastisk bild!!! Oj så fin kompis :)

  Jag kan bara hålla med i allt Du skriver! Det låter som Du har ett bra lugn. Härligt!

Logga in för att skriva en kommentar.