icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Välkommen att följa mig på vägen till ett sunt liv och en friskare kropp.

Med bra mat och mera träning och massor av frisk luft hoppas jag hitta en god hälsa.
Älskar att vara i naturen och skogen är mitt andra hem och visstas där så ofta jag kan. Gärna i sällskap av min hundar.
19 december 2019 09:02

Julledigheten närmar sig...

Nu är det bara några timmar kvar så går jag på min julledighet.. Ska bli så oerhört skönt. Har tagit semester i mellandagarna så jag kan njuta.. Ja lite koll ska jag ha på mailen så klart men det kan jag fixa hemifrån. 

Jag är så glad att jag frågade min dotter och sambo om de blev besvikna om vi skippade julmaten hemma när de kommer på måndag och då vi på julafton äter fullt julbord  hos min syster. Nej tvärt om tyckte de att det var bra..

Så nu ska jag laga kalkon eller om det blir ett par rejäla majskyckingar med tillbehör i stället. Då kan jag äta och njuta av den nyttiga kyckingen då det är en favorit hos mig. Ja lite extra gott kommer vi givetvis att ha hemma, men då är det lätare att avstå eller ta lite än om det står ett helt julbord framför mig..

Men det bästa av allt. Jag slipper laga en massa mat som jag vet kommer åka ut och in flera dagar och som jag känner att vi måste äta upp.

Nu hoppas jag bara att det blir lite skapligt väder med så vi kan ta lite länge proemenader tillsammas. Ja hundarna ska ha sitt så ut kommer jag ju. Men de där lite extra härliga promenaderna med lite kaffe i termosen och njuta av lite skogsluft och ledighet som är så viktigt för mig.

 

996224d1-f531-44ae-ad51-38239f5d319a.jpg

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.