icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Välkommen att följa mig på vägen till ett sunt liv och en friskare kropp.

Med bra mat och mera träning och massor av frisk luft hoppas jag hitta en god hälsa.
Älskar att vara i naturen och skogen är mitt andra hem och visstas där så ofta jag kan. Gärna i sällskap av min hundar.
17 december 2019 07:25

En vecka kvar till julafton..

Nu är det en vecka kvar till julafton. Jag har läget under kontroll men har en del att fixa så klart.. Städning och lite ommöblering då vi haft översvärmning i huset så är källaren tömd och vi har saker lite överallt där de inte ska vara.. Men det ordnar sig..

I dag skulle det vart ett födelsedagskalas som blev inställt. Lite skönt kan jag känna då jag inte vill bli utsatt för mer lockelser än jag fixar innan jul. Vi har jullunch på jobbet i dag som räcker som trigger då jag ska försöka tänka sunt hela vägen så långt det går men unna mig det lilla extra. 

Jag är så nöjd med min viktnedgång och jag vill inte förstöra den nu när jag är på G. Jag började på 72,8 kg den 4e november och i dag den 17 december väger jag 67 kg. Det är så skönt. Jag har tagit nästan 6 kg och och jag har bestämt mig att ta minst 5 kg till. Dessa kg blir tuffare så klart, men jag känner att det är en hälsogåva jag vill ge mig själv. Min värk är något bättre och jag orkar lite mer redan nu. Mitt blodtryck är något lägre så jag har bara fördelar av att välja hälsan. MEN det är några veckor här som blir tuffa då jag är en matmamma som älskar laga mat och äta gott.. Så gud ge mig styrka laugh Ta lite och hoppa över en del och tänk på att nu är du på gång tilll något du verkligen längtat efter så länge! Nu kör vi och möter julen.. Tänka sunt och röra på mig så mycket jag kan och orkar.. För att sedan vila och sova och återhämta mig lite dessa lediga dagar jag tagit ut semester i mellandagarna.. 

 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.