icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Välkommen att följa mig på vägen till ett sunt liv och en friskare kropp.

Med bra mat och mera träning och massor av frisk luft hoppas jag hitta en god hälsa.
Älskar att vara i naturen och skogen är mitt andra hem och visstas där så ofta jag kan. Gärna i sällskap av min hundar.
21 January 2019 11:08
3

Då var det dags igen!

Ja nu är vi tillbaka till ruta ett igen. Ja jag vet,, jag är säkert inte ensam efter en massa helger med gott att äta och en del slappande..  Men jag har inte brytt mig så mycket alls det senaste året över huvud taget då kroppen strejkart med annat som jag tagit hand om. Vilket reculterat i att de kg jag gått ner är tillbaka och lite till .. Ja ni känner väl i gen detta när man tappar kontrollen eller inte bryr sig alls,, att det inte blir så bra.
Jag var duktig ett tag och gick ner 10 kg men det var för några år sedan..
Jo de är tillbaka nu och säger: Tja vi är här nu igen och vi tänker stanna då vi trivs så bra och gillar din brist på hormoner i din klimakteriekropp.. Ja du får skylla dig själv då du inte kan ta hand om den nya kroppen och vara rädd om den.. 

Nu har det väl inte hoppat tillbaka utan tagit små hopp i taget så jag hunnit vänja mig lite för att sedanöka komma några kg till..Ja det där är ni säkert med bekant med.. Jag har ju gjort denna resa några ggr. Tycker man borde lära sign men nä.. Förnekelsen är ett faktum.. Som med alla andra beroende så  är matberoendet inget undantag.. Det är lätt att ljuga för sig själv och förneka som alla andra beroendebeteenden som finns i olika beroendesjuldomar. 
Nu när jag fyllt 55 är ju klimakteriet ett faktum och jag är sugen på allt som när man ska ha mens.. En mens som slutat att komma nu mera även om den var kvar länge.. Förr så "skärpte" man till sig och kunde ta några kg och det gick ofta bra.. Men se det är inte lika lätt nu då de verkar bli segare fett laugh Det sitter som berg och de vill gärna vara kvar på de östrogendomonanta ställena som mage, rumpa och lår..

Men fan den som ger sig.. Nu gör vi ett nytt försök med start i dag.. (Jo jag har försökt några ggr tidigare i årutan att klara det) Så jag tänkte om jag börjar skriva här igen så kanjag följa detta lite lättare och det blir SVART på VITT.
Ha en bra dag go vänner!298574d7-c0f1-415c-8d5a-495610318814.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 21 Jan 2019 22:14
  gasten

  Pepp,pepp och lycka till!

 • 22 Jan 2019 09:37

  Tack "gasten" det lär behövas så här i början när man är lite ringrostig i sundtänket wink

 • 22 Jan 2019 12:08

  Lycka till, gott att du är på gång igen! smiley

Logga in för att skriva en kommentar.