icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Välkommen att följa mig på vägen till ett sunt liv och en friskare kropp.

Med bra mat och mera träning och massor av frisk luft hoppas jag hitta en god hälsa.
Älskar att vara i naturen och skogen är mitt andra hem och visstas där så ofta jag kan. Gärna i sällskap av min hundar.
7 maj 2017 08:55
2

7:e dagen och jag är på G!

Dag 7 efter omstart.. Hur har det gått? Bra smiley 

Jag tar en dag i taget och känner mig för.. Jag har tappat några kg till på köpet och ja,, jag vet att det är vätskan som lämnat kroppen men det känns så skönt. Men i går åt jag lite för mycket ,, eller fel val..

Tror det beror på att jag fick ett bra recultat på vågen på morgonen och den dumma vanan att "unna mig" som belöning blev resultatet av det .. Dumt av mig, så nu slutar jag med att "unna mig" mat och nötter som belöning så här i början. Det kanske jag kan göra sedan när jag börjar närma mig målvikten. Så i dag kör jag lite tuffare igen. Ja ta tag i det pronto är det som gäller nu.. 

Nu gömmer jag min nötburk och ställer undan vågen tror jag. Och ger mig EN vägdag/veckan i stället för att väga mig varje morgon. Det brukar bli bättre så..

Ska bara funder på vilken dag jag ska väga mig, tror det blir fredagar.. 

Nu kör jag vidare så som jag börjat, och filar lite på tillvägagångsättet.. Ha koll på kalorierna och kolhydraterna.. Försöka ha ett skapligt ätfönster på 16:8 eller i alla fall 15:9. Men varje dag är en ny utmaning och det gäller att hitta en hållbar strategi för nu är jag på gång. Nästan skönt att det är vardag i morgon.. Lättare då att strukturera upp dagen laugh Nu njuter vi av söndagen och även om det inte ser utatt bli lika skönt som i går, så lyser solen och det är små gröna löv i träden och körsbärsträden blommar heart

Gillar

Kommentarer

 • 7 maj 2017 09:26
  FrkM

  Jag har en riktig vägdag men jag gillar att ha de andra som koll. Litar inte på mig själv riktigt. 

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 7 maj 2017 11:24

  Nä det är ju det här att hitta en bra psykologisk vana med.. En dag i veckan blir säkert svårt tror jag..  Även om det skulle stressa lite mindre.. Men det blir tufft till en början.. Vi får se om jag fixar det. wink

   

Logga in för att skriva en kommentar.