icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Nymyrans blogg

67 kg 61 kg 1163
En i mängden
11 januari 2019 20:22
2

Nåt positivt och nåt negativt

Tack för alla uppmuntrande kommentarer! Jag hade nog hoppat av MD annars. Jag inser nu att kickstartprogrammet inte fungerar för mej. Det handlar inte bara om att maken inte tycker om maten, eller att jag måste äta pedagogisk lunch med eleverna utan om att jag helt enkelt inte har tiden att både leta efter alla ingredienser, laga till dem och sen försöka logga allt. Jag har försökt men det funkar inte. Jag skulle behöva en MD-matkasse levererad tilldörren, då kanske. I MD hittar jag för det mesta inte det jag har ätit så får jag höfta till med nåt. Jag vet inte hur mycket jag har ätit och då blir jag frustrerad och vet inte hur jag ska göra och tiden rinner iväg. Den tiden finns helt enkelt inte i mitt liv. Men jag har försökt att tänka på vad jag äter och hur mycket istället. Så just nu är det mentalt bara stopp i att ens försöka följa nåt program eller försöka logga. Men hundpromenaderna på morgonen fungerar klockrent och vågen visar minus så det är positivt!

Gillar

Kommentarer

  • 11 jan 2019 21:16

    Alla gör vi olika. Kick-start är inget för mig heller. Men det är bra att du tänker på vad du äter och att vågen visar minus betyder att du gör något rätt=)

  • 12 jan 2019 10:28

    Kickstarten är tänkt att följas som den är eller som ett ramverk och bas som du kan utgå från. Räkna, registrera och väga behövs inte om du kör en kickstart. Hur som helst, det viktiga är att du hittar vad som passar just dig. Massor av pepp till dig! 🤗🍀

Logga in för att skriva en kommentar.