icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Nymyrans blogg

67 kg 61 kg 1292
En i mängden
10 juni 2019 13:17

Går åt rätt håll

Jag har fortfarande svårt att få tid att sitta och leta fram det jag äter i listorna i MD. För det mesta hittar jag inte ens det jag söker. Kanske ger det sig nästa vecka när jag går på semester. Nåja. Den här veckan har faktiskt gått bättre än jag förväntat mig. Bara det att börja tänka på vad jag stopppar i mig blev en stopp i att gå upp i vikt men att också börja sortera vad och hur mycket gjorde ett kilo minus på vågen. Magövningar, lugna korta promenader och komma ihåg att lägga mig på rygg mellan varven har gjort underverk. Den värsta smärtan har faktiskt släppt!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.