icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.

Visar poster från June 2016

24 juni 2016 14:40
4

Glad midsommar

En riktigt glad midsommar önskar jag alla. Här är det lugnt. Har nyss vilat lite. Blev så trött. Nu skall jag åka och handla. Det går fortfarande bra att undvika kaffebröd och godis. Jag fortsätter så. Ha det så gott. :)

Läs mer Kommentera
20 juni 2016 19:24
5

Det går bra nu

Ja! ! Det går jättebra nu med att låta bli kaffebröd. <3 Så himla skönt att vara motiverad. Jag guppar på vågorna. Hänger med och njuter. Det känns så bra. Jag gör glädjeskutt. Nu bara till att öka på mer promenader och längre sträckor. Yipiiiii! !!

Läs mer Kommentera
18 juni 2016 12:15
3

Nya tag med vikten

Nu är det nya tag med vikten. Jag har tappat motivationen p.g.a. vissa orsaker men det är bara att ta nya tag. Va roligt det skulle vara om jag började gå ner igen. Yes! ! Nu iväg o hjälpa en kompis packa upp efter flytt. Ha en fin helg. :)

Läs mer Kommentera
2 juni 2016 00:32
5

Promenerar

Promenerar och jobbar på att öka mitt fokus ännu mer på promenader. Lagar God och nyttig mat. Så härligt att äta gott. Idag blev det Cocosmjölkgryta med spenat, krossade tomater, röda linser, Cocosmjölk, samba Oelek och Mango chutney. Mumsigt så...

Läs mer Kommentera