icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.

Visar poster från August 2015

29 augusti 2015 12:51
3

Nu blir det nya tag!!!

 Hej vänner. Jag har haft svårt att få tillbaka disciplinen att äta rätt. Men nu kommer jag ta nya tag. Visst, jag har korvbröd hemma och det kommer jag äta upp men jag kommer göra mitt allra bästa för att det skall bli bra nu för jag vill verk...

Läs mer Kommentera
25 augusti 2015 18:42
2

Lite svårt att hitta tillbaks till Lchf

 Hej alla.  Nu längtar jag bara till att äta Lchf mer. Hoppas jag kan återfå gaisten så att jag lyckas hålla mig ifrån vetemjöl. Jag tror det skall gå. Allt går om man vill. Ha en bra vecka och lycka till!!!!

Läs mer Kommentera
17 augusti 2015 23:43

Ny inspiration.

Det känns så bra att jag har kommit igång att äta Lchf som kan få mig att gå ner i vikt. Jag ser fram emot att det börjar visa sig på vågen. Imorgon blir det loppis och lite gott att äta. Mums!!!!

Läs mer Kommentera
16 augusti 2015 20:02
2

lchf

Härliga Lchf. Så skönt att ha kommit in i det igen. Ikväll blir det lax med spenat smakrik ost o grädde. Lycka till i veckan Pepp pepp!!!

Läs mer Kommentera
10 augusti 2015 18:49
6

kommit igång

Hej. Så glad att jag har kommit igång igen med Lchf. Dags att fortsätta gå ner i vikt. YES!!!! Lycka ttill alla önskar jag er. :)

Läs mer Kommentera