icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
7 maj 2022 11:56
4

Yippi Jag är på väg

Hej alla

Nu känner jag verkligen att jag är på väg. Dagliga promenader och låta bli sötsaker. Det är en utmaning men det har gått bra. Känns superbra. Älskar att gå på promenader och gärna lite i skogen och fylla på mig som jag gjorde igår. Kanske kommer jag ut och löpträna snart med. Och allt vackert jag får uppleva.  Så himla tacksam

Gillar

Kommentarer

 • 7 maj 2022 15:54

  Låter så härligt! Starkt av dig att låta bli sötsaker. 
  Fortsätt njuta av dina promenader. Det är inte mycket som slår promenader i min värld.

 • 7 maj 2022 18:45

  Hej

  Tack Thoth. Ja det känns fantastiskt. Nä håller med. Inte mycket slår promenader. Så himla skönt. 

 • 8 maj 2022 09:38
  Waza79

  Härligt! Så skönt när sötsuget släpper taget. Pepp pepp!

 • 8 maj 2022 10:03

  Tack Åsa79. Jag får nog kämpa med sötsuget ett tag till för det finns där men har gått bra hittills. Pepp pepp till dig med. 

Logga in för att skriva en kommentar.