icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
18 april 2015 14:12
3

Yipiiii!! Jag går ner

 Yipiiiiiiiiiii!! Jag går ner. Nu har jag tappat 6 kg från start. Så roligt. Jag ser fram emot denna helg med söndag och måndagsvikterna. Så spännande. Handlar god mat idag. Nu skall jag kolla om jag har fått några nya tips på nya maträtter på Lchfsidan. Ha det så gott och lycka till!! :)

Gillar

Kommentarer

 • 18 apr 2015 17:03
  utter

  Heja dig! 6 kilo är ju jättebra jobbat!! :-)

 • 18 apr 2015 17:44

  - 6kg är toppenyes!

 • 18 apr 2015 20:21

  Hej och tack vänner. Ja 6 kg är ju bra. Det känns bra. Nu s´kall jag bara göra resten också så att jag fullföljer min plan. Ikväll gör jag köttfärsbiffar med grädde, gräddmögelost och lök. Köttet ligger på tining men det tar en evinnerlig tid innan det är tinat. Men det blir gott sent ikväll när det har tinat och jag kan göra köttfärsbiffar och äta med gröna bönor. Lchf is the shit. Jag firar att jag tappat mina 6 kg med att fortsätta på min Lchfväg. :)

Logga in för att skriva en kommentar.