icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
2 maj 2015 19:09
2

Yipiiii!! Jag går ner

 Yipiiiiiiii!!!! Jag gick ner i morse. Så roligt. Jag känner mig så glad för det!! Så himla underbart. Igår kunder jag inte sova så jag har nyss legat och vilat mig ett par timmar. Så himla skönt. Jag tror jag går och vilar lite till. Det kan vara skönt. Ha en underbar kväll. Nu tänker jag bara ta det lugnt. :)

Gillar

Kommentarer

  • 2 maj 2015 20:08
    Bella50

    Härligt ! Grattis 🌹👍

  • 2 maj 2015 21:17

    Tack Bella. Det känns riktigt bra, gör det. :)

Logga in för att skriva en kommentar.