icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! Jag är här för att jag vill och tänker gå ner i vikt. Jag är på god väg och det är bara att fortsätta nu. Med bra kost, motion och goda tankar och tro på mig själv. Lycka till till mig själv och till er alla.
28 februari 2015 10:04
2

Yipiiii!! Fortsätter neråt

Yipiiiii!! jag fortsätter neråt. Åååååh va roligt!! Nu ser jag verkligen fram emot nästa vecka. Och nu skall jag kolla mina delmål. Frukost nu och sedan promenad!!! Kaffe kaffe kaffe!!! Gott gott!! Ha en härlig dag på er alla!! Positiva mål!!

Gillar

Kommentarer

  • 28 februari 2015 10:42
    utter

    Heja! :-)

  • 28 februari 2015 11:25

    Tack utter. Ja, det är så underbart när det går neråt. Jag trivs i denna process. :)

Logga in för att skriva en kommentar.